Thursday, April 9, 2015

Поводом „рада“ комесара Београдске Патријаршије у Канади


Сaзнаје се, да када су прошле недеље овде у Канади боравили инквизитори Београдске Патријаршије, два девијантна и један алкохоличар, да су инквизитори приликом саслушања наводних сведаока против в. Георгија питали појединце, шта они знају о његовим интимним везама са Миленом Протић, па чак и то да су поставаљали питања, да ли они знају да ли је истина да он са њом има децу!?

Odgovor prijatelju po pitanju inkvizitorijuma


Prjatelju Andrija,

Resavati jedan problem a praviti gori ne vodi nicemu. Sto se sveca tice cak i da ih popadija proizvodi to vodi u konflikt interesa i, to je tako po pravilu i slovu, ne samo zakona, vec i logike.

Шта ће љилгавац Лешић одговорити када прочита писмо?


Ја у истину не подржавам, не браним и не штитим невладику Ђокића. Сам је себе увалио у све ово па нека се сада сам на ватри пече. Али суштинска ствар је та да се у свим осталим ставовима и чињеницама у потпуности слажем са Ђорђем Петровићем.

Писмо господина Ђорђа Петровића Милану Лешићу, заверенику против владике Георгија



четвртак, 02 април 201
 Драги брате Лешићу,
У овој ситуацији потпуно подржавам и стајем у одбрану владике Георгија. Владику Георгија нису нашли нагог у кукурузима као воскарчића. Ако воскарчића нису онда рашчинили када је у СПЦ и још и било нешто од морала (захваљујући почившем патријарху Павлу), па зашто би сада рашчинили владику? Што је свештенику бизнисмену забранио посао са свећама?Је л' то можда разлог?